Προφίλ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο δικηγόρος Τρικάλων, Ηρακλής Π. Κανάτας , γεννήθηκε στη Καλαμπάκα Θεσσαλίας, όπου και ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση). Εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Είναι Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις και το 2011 ίδρυσε το Δικηγορικό Γραφείο στην Καλαμπάκα του Δήμου Μετεώρων, οδό Πλατεία Ρήγα Φεραίου, Γεωργίου Κονδύλη 22.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Κύριος στόχος του γραφείου είναι ο προσεκτικός και αποτελεσματικός χειρισμός των υποθέσεων των εντολέων. Η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον εντολέα είναι πρωταρχικό μέλημα μας με σκοπό την παροχή αξιόπιστων νομικών υπηρεσιών. 

Στόχος μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των πελατών μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, έχοντας παράλληλα απόλυτη συναίσθηση των εξατομικευμένων αναγκών τους και όλων των σχετικών οικονομικών παραμέτρων. Η άρτια επιστημονική κατάρτιση και η μακροχρόνια εμπειρία μας προσφέρουν την απαραίτητη εγγύηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Η ύπαρξη σοβαρής, αξιόπιστης και αποτελεσματικής δικαιοσύνης δεν εξαρτάται μόνο από τους δικαστές αλλά από όλους τους λειτουργούς της. Ο Δικηγόρος συνεπώς, φέρει τεράστια ηθική ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ιδίως δε απέναντι στους ασθενέστερους. Από το επιστημονικό του επίπεδο, την πνευματική του οξυδέρκεια, το θάρρος και το ήθος του, εξαρτώνται τα πάντα σε μία δικαστική ή ακόμη και σε μία εξώδικη διαδικασία. Πιστός στις αρχές της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας & φρονώντας ότι η απονομή της δικαιοσύνης και η γνώση των δικαιωμάτων δεν αποτελούν προνόμιο κανενός, αλλά ανήκουν σε όλους τους πολίτες.

Το Δικηγορικό γραφείο Ηρακλή Π. Κανάτα δραστηριοποιείται στην μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία.
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη υποθέσεων και παρέχουμε νομικές συμβουλές και την εκπροσώπηση ενώπιον των Δικαστηρίων σε ζητήματα που απαιτείται.