Υπηρεσία

Ποινικό Δίκαιο

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, το γραφείο ασχολείται με τον τομέα του Ποινικού Δικαίου. Παρέχουμε εκπροσώπηση και συμβουλές από το πρώτο στάδιο προ της ενάρξεως της ποινικής δίωξης (υποβολή μηνύσεως, εγκλήσεως, αναφοράς κ.λ.π.), κατά την διαδικασία της συγκέντρωσης του αποδεικτικού υλικού (προανάκριση, ανάκριση, μαρτυρικές καταθέσεις, σημειώματα παροχής εξηγήσεων, υπομνήματα κ.λ.π.) και τέλος κατά την εκπροσώπηση του εντολέα μας στο ακροατήριο. Παράλληλα, ασχολούμαστε με τα ζητήματα της αναστολής εκτέλεσης ποινής, ακύρωσης αποφάσεως ή διαδικασίας, της συγχώνευσης, μετατροπής και εξάλειψης ποινών.

Η αντιμετώπιση ποινικών κατηγοριών μπορεί να είναι μια πολύ έντονη και ψυχοφθόρα εμπειρία, ειδικά αν δεν έχετε απασχολήσει ποτέ το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε με έναν ποινικό δικηγόρο υπεράσπισης ο οποίος έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να σας υπερασπιστεί εναντίον των κατηγοριών που αντιμετωπίζετε.
Οι συνεργάτες μας του ποινικού δικαίου ειδικεύονται σε ευρύ φάσμα εγκλημάτων και ζητούν την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων από άλλους τομείς πρακτικής, όπως και όταν απαιτείται.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Π. ΚΑΝΑΤΑΣ
Γ. Κονδύλη 22 , Καλαμπάκα
Τηλ. & Fax : 2432023394 – Κιν. Τηλ : 6946747504
email:irkanatas@yahoo.gr